Ελλάδα

Ανεβάζει τα στάνταρτ το gov.gr! Είχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση ανάμεσα σε 70 εταιρείες

Ανεβάζει τα στάνταρτ το gov.gr! Είχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση ανάμεσα σε 70 εταιρείες

Το δημόσιο (gov.gr, ΕΦΚΑ και ΚΕΠ) συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία που προσφέρει στους πολίτες

Το δημόσιο (gov.gr, ΕΦΚΑ και ΚΕΠ) συνεχίζει ακατάπαυστα να βελτιώνει την εμπειρία που προσφέρει στους πολίτες. Το gov.gr, συγκεκριμένα, σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση φέτος μεταξύ 70 εταιρειών, θέτοντας νέα στάνταρ για τις εμπορικές επιχειρήσεις.

Ερευνα της Braincandy που μετρά τα επίπεδα του Customer Experience (CX) στην Ελλάδα, έβαλε και φέτος -για 6η χρονιά- στο μικροσκόπιο 70 μάρκες από 10 διαφορετικούς κλάδους, σε μία προσπάθεια της Braincandy να παρακινήσει τις εταιρείες να βλέπουν όχι μόνο εντός αλλά και εκτός των αυστηρών ορίων του κλάδου τους, καθώς αυτοί είναι που διαμορφώνουν τις προσδοκίες των ανθρώπων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skai.gr

Εκτός από τους μεγάλους νικητές και τους χαμένους του CX, η έρευνα μεταξύ άλλων ανέδειξε και κάποια βασικά συμπεράσματα που αφορούν κάθε εταιρεία, σε κάθε κλάδο.

Βασικά συμπεράσματα της έρευνας:
Χωρίς μεγάλες μεταβολές το γενικότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στην Ελλάδα το 2023, με τον κλάδο της ενέργειας να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη βελτίωση, παραμένοντας ωστόσο στην τελευταία θέση σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Το δημόσιο (gov.gr, ΕΦΚΑ και ΚΕΠ) συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία που προσφέρει στους πολίτες. Το gov.gr συγκεκριμένα, είχε φέτος την δεύτερη καλύτερη επίδοση ανάμεσα σε 70 εταιρείες, θέτοντας πλέον νέα στάνταρ για τις εμπορικές επιχειρήσεις.

Αυτό που φαίνεται να αποζητούν οι Έλληνες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι να κάνουν την δουλειά τους εύκολα και απλά. Παρά την εστίαση της CX πολιτικής των εταιριών στο ευγενικό προσωπικό, αυτό που φαίνεται να κάνει τη διαφορά είναι η απλοποίηση των διαδικασιών.
Η σημαντικότητα των ηλεκτρονικών καταστημάτων στη διαμόρφωση της συνολικής εμπειρίας από μια μάρκα αυξήθηκε. Παράλληλα όμως, φαίνεται μια ξεκάθαρη προτίμηση προς την “φυσική επαφή” όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν.

Σχετικά Άρθρα

Κρήτη: Τραγικό εργατικό ατύχημα σε ξενοδοχείο στη Σταλίδα – Νεκρός ο εργαζόμενος

DiferSports

ΟΣΕ: Στο «φως» νέο έγγραφο που αποδεικνύει πως τα τρένα κινούνται στα «τυφλά»! (φωτο)

DiferSports

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Σφαίρα καρφώθηκε στο μπάνιο σπιτιού

DiferSports

Κρήτη: Επιτήδειοι παριστάνουν τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Κρήτης και εξαπατούν πολίτες

DiferSports

Πανελλαδικές 2022: Μέχρι αύριο το μεσημέρι οι υποψήφιοι μπορούν να διαγράψουν σχολές

DiferSports

Μεγάλη συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

DiferSports

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα