Μπάσκετ

Απάλλαξε τον Ιωνικό για το πανό για την τραγωδία των Τεμπών ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ

Απάλλαξε τον Ιωνικό για το πανό για την τραγωδία των Τεμπών ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε τον Ιωνικό για το πανό των φίλων της ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο αναφερόταν στην τραγωδία των Τεμπών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για παραπτώματα μη χαρακτηριζόμενα ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS KAE) που διεξήχθη στις 5-3-2023.

1) Aπαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE) για χρήση πανό και χρήση λέιζερ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) που διεξήχθη στις 4-3-2023 και
2) Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE), για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, το χρηματικό πρόστιμο των πεντακοσίων (500,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα.

1) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) για χρήση πανό και χρήση λέιζερ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE) που διεξήχθη στις 5-3-2023».

Σχετικά Άρθρα

Κοντός: “Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι αγανακτισμένος, θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατό”

DiferSports

Παρτίζαν-Φενέρμπαχτσε 94-97: Δύσκολη νίκη στο Βελιγράδι για τους Τούρκους

DiferSports

Στο Παρίσι ο Έβανς

DiferSports

NBA: Δεν αφήνει τον Καρούζο να αλλάξει νούμερο στη φανέλα, διότι πουλάει

DiferSports

Σερέλης: “Παλέψαμε μέχρι το τέλος, κάναμε λάθη που έκριναν το παιχνίδι”

DiferSports

ΜακΚίσικ: «Δε βρήκαμε ρυθμό, ήμασταν πολύ άστοχοι»

DiferSports

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα