Μπάσκετ

ΕΟΚ: Ματαίωση πέντε αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος

ΕΟΚ: Ματαίωση πέντε αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος

Την ματαίωση πέντε αγώνων της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών ανακοίνωσε η ΕΟΚ, λόγω αδυναμίας συμμετοχής που δήλωσαν ομάδες από περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel. Αρχικά η ομοσπονδία είχε αναβάλει τους αγώνες δίνοντας την ευχέρεια στους συλλόγους να αποσυρθούν χωρίς συνέπειες, κάτι που αποφάσισαν τελικά Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΣ Καστοριάς, ΓΣ Σοφάδων, ΑΟ Τρίκαλα και ΑΕ Λάρισας. Οι αντίπαλοί τους προκρίνονται άνευ αγώνος στην δεύτερη αγωνιστική της Α’ Φάσης του θεσμού.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλία το Σωματείο ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΜΓΣ Πανσερραϊκός με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 1η αγωνιστική της B’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.
*Λόγω της δυσμενούς κατάστασης του Εθνικού οδικού δικτύου από την κακοκαιρία στην Θεσσαλία το Σωματείο ΑΣ Καστοριάς δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΓΣ Αλμυρού – ΑΣ Καστοριάς της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Αλμυρού με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.
*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλία το Σωματείο ΓΣ Σοφάδων δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα Τρίκαλα Basket – ΓΣ Σοφάδων της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Τρίκαλα Basket με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 1η αγωνιστική της B’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.
*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλία το Σωματείο ΑΟ Τρίκαλα δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα Ιωάννινα ΣΚ – ΑΟ Τρίκαλα της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Ιωάννινα ΣΚ με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της A’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.
*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλία το Σωματείο ΑΕ Λάρισας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΑΕ Λάρισας– ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της A’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.
*Για τα πέντε σωματεία (Αναγέννηση, Καστοριά, Σοφάδες, Τρίκαλα, ΑΕ Λάρισας) δεν ισχύουν οι κυρώσεις που προβλέπονται από την οικεία προκήρυξη.

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακός-Ερυθρός 94-55: Με… γκάζια ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Κύπρο ο Ολυμπιακός!

DiferSports

Ο Κάνααν χορεύει και νησιώτικα (vid)

DiferSports

Εφιαλτική επιστροφή για την ομάδα του Ζοτς! (Άλμπα-Παρτιζάν 100-84)

DiferSports

Νικς-Χιτ 101-108: Με σπασμένα τα φρένα έκανε break και μέσα στη Νέα Υόρκη το Μαϊάμι

DiferSports

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Ρεάλ

DiferSports

Ελλάδα-Πολωνία 101-78: Με πλουραλισμό και όμορφο μπάσκετ η πρεμιέρα στο «Ακρόπολις»

DiferSports

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα