Κύπρος

Κύπρος: Πρόστιμο €500 ευρώ σε εργαζόμενο που ήταν θετικός και πήγε κανονικά στη δουλειά

Κύπρος: Πρόστιμο €500 ευρώ σε εργαζόμενο που ήταν θετικός και πήγε κανονικά στη δουλειά

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ σε καταγγελία 13 πολιτών και 7 υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.753 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 517 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν τρεις υπεύθυνοι υποστατικών και πέντε πολίτες. Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 171 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν τέσσερις καταγγελίες πολιτών και τρεις υπευθύνων υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 412 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 46 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών. Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 274 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο πολίτες και ένα υποστατικό, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 195 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Η Τροχαία διενήργησε 128 ελέγχους σε όλη την Κύπρο, χωρίς να προκύψει καταγγελία. Καταγγελίες δεν προέκυψαν ούτε από τους 10 ελέγχους της λιμενικής αστυνομίας.

Σε σχέση με τα πρόστιμα στα υποστατικά, στην επαρχία Λευκωσίας αφορούν εργασιακό χώρο όπου εντοπίστηκε κρούσμα που έπρεπε να είναι σε αυτοπεριορισμό και του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ. Πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε σε καφετέρια γιατί εργαζόμενος σε αυτή δεν είναι safepass. Για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ σε φρουταρία.

Στην Λεμεσό, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε δύο κουρεία, το πρώτο 1.000 ευρώ γιατί επέτρεψε είσοδο σε υπεράριθμους πελάτες και το δεύτερο 5.000 ευρώ για υπεύθυνο χωρίς safepass.  Πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε σε υπεραγορά – φρουταρία γιατί επέτρεψε την είσοδο σε πελάτη χωρίς safepass.

Στην Αμμόχωστο το υποστατικό το οποίο καταγγέλθηκε αφορούσε υπεραγορά όπου εντοπίστηκε πελάτης χωρίς safepass και επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Πηγή: Κύπρος: Πρόστιμο €500 ευρώ σε εργαζόμενο που ήταν θετικός και πήγε κανονικά στη δουλειά

Σχετικά Άρθρα

Κύπρος: Κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του

DiferSports

Κύπρος: To κοίτασμα φυσικού αερίου στο τεµάχιο 6 της κυπριακής ΑΟΖ, ανοίγει την όρεξη στον Ερντογάν

DiferSports

Κύπρος -Τραγωδία στη Λάρνακα: Γονείς βρήκαν νεκρό το βρέφος τους στην καμπίνα σκάφους

DiferSports

Κύπρος: Σύγχυση στην σημερινή δεύτερη νεκροψία της άτυχης Λέσια

DiferSports

H Ευρώπη αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία

DiferSports

Ερντογάν: Θα ενισχύσουμε ποιο πολύ την Τουρκική στρατιωτική παρουσία στην κατεχόμενη Κύπρο

DiferSports

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα