Ελλάδα

Τον «έκοψαν» στον αέρα! Έξαλλος πλημμυροπαθής κάτοικος που έχασε τη γιαγιά του: «Εσείς φταίτε, Καλύπτετε τα καθάρματα»

Τον «έκοψαν» στον αέρα! Έξαλλος πλημμυροπαθής κάτοικος που έχασε τη γιαγιά του: «Εσείς φταίτε, Καλύπτετε τα καθάρματα»

Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων, για την πρωτοφανή καταστροφή στη Θεσσαλία. Αυτή την οργή εξέφρασε στην ΕΡΤ ο κάτοικος του Παλάμα Καρδίτσας, ο Βάιος Παπαθανασίου.

«Ζήσαμε ακριβώς το όνειρο του Χόλυγουντ που ζει ο πρωθυπουργός χρόνια τώρα», ανέφερε αγανακτισμένος κάνοντας λόγο και για «ρεμπεσκέδες», με την παρέμβασή του να ενοχλεί και να τον «κόβουν» στον αέρα της εκπομπής.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ, Δημήτρης Κοτταρίδης και Νίνα Κασιμάτη, επιχείρησαν να τον σταματήσουν, σχολιάζοντας πως καταλαβαίνουν, αλλά δεν κατάφεραν  να τον ηρεμήσουν, και ήρθε το «κόψιμο».

Ο Βάιος Παπαθανασίου είπε στην παρέμβασή του:

«Είναι μια επιτελική αλφαδιά, καταστροφή απόλυτη. Ζήσαμε ακριβώς το όνειρο του Χόλυγουντ που ζει ο πρωθυπουργός χρόνια τώρα. Εχουμε ανθρώπους οι οποίοι πνιγήκανε όπως η γιαγιά μου από την ίδια λάσπη που ζυμώνανε να μας ταϊσουν. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι ( για την καταστροφή) και δεν μιλάω μόνο για την Δημοτική Αρχή, μιλάω για την Περιφέρεια, μιλάω για το ίδιο το κράτος που καθησύχαζε τον κόσμο ότι “δεν συμβαίνει τίποτα” ενώ ξέρανε ότι θα συμβεί ακριβώς αυτό το πράγμα, το γνωρίζανε, τοπικοί ρεμπεσκέδες παίζουν πάνω σε θύματα και καταστροφές και ζωές ανθρώπων, τοπικοί υποτιθέμενοι άρχοντες που μας πουλάνε Ελλάδα για Ελληνες δεν βοηθήσανε πουθενά και ποτέ, κοιτάξανε μόνο το δικό τους κεφάλι, μέχρι που φωτογραφιζόντουσαν με υπουργούς που οι υπουργοί οι ίδιοι λέγανε “τι να κάνουμε με 500 κυβικά νερό ανά τετραγωνικό, ανά χιλιόμετρο δεν ξέρω πως το είπε… Αυτούς έχουμε, αυτοί μας αξίζουν, αυτοί είμαστε. Μην νομίζετε πως θα αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο. Και είσαστε και εσείς υπόλογοι σε αυτό! Δεν με ενδιαφέρει αν θα πείτε ότι μου δίνετε βήμα, δεν με νοιάζει! Το βήμα το δίνετε γιατί υπάρχει απόλυτη καταστροφή. Είστε υπόλογοι, ΕΡΤ, κανάλια!

Εκείνη τη στιγμή ο Δημήτρης Κοταρίδης σχολιάζει λέγοντας «καταλαβαίνω…», για να πάρει την απάντηση: «Όχι δεν καταλαβαίνετε, ούτε εσείς, ούτε η διπλανή σας, ούτε ξέρω ποιοι είστε εκεί και δεν με νοιάζει. Δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Βγαίνουν κάθε πρωί πολιτικοί ρεμπεσκέδες….»

 

Σχετικά Άρθρα

Λάρισα: Κρατούμενοι δυο γονείς-εκπαιδευτικοί μετά από μήνυση των παιδιών τους

DiferSports

Τέμπη-Πρώην σταθμάρχης Λάρισας: Ήταν δολοφονία, με 5 μέρες προϋπηρεσίας έπρεπε να μπει σε μικρό σταθμό

DiferSports

Πεντέλη: Προς Διώνη και Δασαμάρι κατευθύνεται το επικίνδυνο μέτωπο – 14 οι ενεργές εστίες τώρα

DiferSports

Λέκκας: «Τα σπίτια με πλιθιά είναι ήδη διεγραμμένα» εκτιμά ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ

DiferSports

Βιασμός 12χρονης: Στις φυλακές μετά την απολογία της, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης

DiferSports

Υπόθεση «Κιβωτού του Κόσμου»: Σοκάρει η μαρτυρία πρώην φιλοξενούμενης στη δομή

DiferSports

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα