Πολιτική

Τσακαλώτος για Μακρόνησο: Μεγάλο λάθος το βίντεο Κασσελάκη

Τσακαλώτος για Μακρόνησο: Μεγάλο λάθος το βίντεο Κασσελάκη

Η επιλογή Κασσελάκη «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

«Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Η επιλογή Κασσελάκη «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης», ανέφερε, ο κ. Τσακαλώτος, ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ».

Τσακαλώτος: «Τι έκανε η κυβέρνηση μετά τον Ιανό;»

Ο κ. Τσακαλώτος, στην ίδια συνέντευξη, τόνισε επίσης ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ενός νέου φορέα που θα σχεδιάσει την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

«Αυτό που χρειάζεται είναι η αλλαγή μοντέλου, ένα κράτος που να σχεδιάζει. Πόσους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, διέθεσε η ΝΔ για την ανθεκτικότητα; Τι έκανε μετά τον «Ιανό»;», διερωτήθηκε και συμπλήρωσε:

«Η πολιτεία πρέπει να ακούει τους επιστήμονες, τους τοπικούς φορείς, τα κινήματα, να ενσωματώνει την περιφερειακή διάσταση. Και όχι να αγνοεί κάθε φωνή που δεν ευθυγραμμίζεται με την πολιτική της».

Ο ίδιος σημείωσε ότι πρέπει «να νιώθουμε περηφάνια για τις ιδέες της Αριστεράς. Αποδείχθηκε άλλωστε -μετά την πανδημία, την οικονομική και ενεργειακή κρίση– η αξία των κοινών, των δημόσιων αγαθών. Και η αποτυχία του νεοφιλελεύθερου μοντέλου –ό,τι είναι ιδιωτικό είναι καλό, ό,τι είναι δημόσιο είναι κακό– που πρεσβεύει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Σχετικά Άρθρα

Βαριές καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για Α.Γεωργιάδη

DiferSports

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεχίζει την περιοδεία του και επενδύει σε θετικό λόγο

DiferSports

Υπουργείο Μετανάστευσης: Η Ελλάδα σέβεται απόλυτα τη δράση των υπερασπιστών ανθρωπίνων δικαιωμάτων

DiferSports

Καϊλή: Προσφυγή στο βελγικό ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο

DiferSports

ΠΑΣΟΚ: «Καυτά» ερωτήματα προς την κυβέρνηση για τις υποκλοπές

DiferSports

Παύλος Μαρινάκης στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία

DiferSports

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα