Πολιτική

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μπήκε σε λάθος συνδυασμό, καταγγέλλει πλαστογραφία και τώρα ζητάει να μην τον ψηφίσει κανείς!

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μπήκε σε λάθος συνδυασμό, καταγγέλλει πλαστογραφία και τώρα ζητάει να μην τον ψηφίσει κανείς!

Δείτε ολόκληρη την καταγγελία

Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη στο Κιλκίς με έναν υποψήφιο δημοτικός σύμβουλο να καταγγέλλει ότι εξαπατήθηκε και τώρα ζητάει από τους συμπολίτες του να μην τον τιμήσουν με τη ψήφο τους.

Ένα από τα πιο παράξενα σκηνικά συνέβη στο Κιλκίς. Αυτό όμως που καταγγέλλει ο κ. Τριαντάφυλλος Κοροβανίδης δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον, στην αυτοδιοικητική ιστορία του νομού.

Ο κάτοικος του Μαυρονερίου Κιλκίς καταγγέλλει στην εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ πως όλα ξεκίνησαν όταν έδωσε την ταυτότητά του στον πρόεδρο της Κοινότητάς με σκοπό να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη. Ωστόσο, ανακάλυψε ότι τελικά είναι υποψήφιος με τον αντίπαλο συνδυασμό, αυτόν του υποψήφιου δημάρχου Θεόδωρου Βαφειάδη!

Η καταγγελία του όμως δεν σταματάει εκεί καθώς αναφέρει ότι η υποψηφιότητά του επικυρώθηκε με μια πλαστογραφημένη υπεύθυνη δήλωση, , με το γνήσιο της υπογραφής να έχει γίνει από τον πρόεδρο άλλης κοινότητας, των Θεοδοσίων, τον οποίο δεν γνωρίζει, με την κοινότητα αυτή να βρίσκεται στην άλλη άκρη του δήμου Κιλκίς!

Χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο κ. Κοροβανίδης ζητά από φίλους και συγγενείς να μην ψηφίσουν τον συνδυασμό Βαφειάδη, στο ψηφοδέλτιο του οποίου βρίσκεται το όνομά του, αλλά αυτόν του δημάρχου Κυριακίδη!

Ολόκληρη η καταγγελία:

«Υστερα από την έκδοση των ψηφοδελτίων και από συζητήσεις φίλων, κατάλαβα πως είμαι υποψήφιος σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Μαυρονερίου με το συνδυασμό του κ. Βαφειάδη, πράγμα το οποίο δεν επιθυμούσα. Παραπλανήθηκα δίνοντας την ταυτότητά μου στον τοπικό σημερινό πρόεδρο της κοινότητάς μας, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό του δημάρχου κ. Κυριακίδη που επιθυμούσα. Αφού διαπίστωσα πως είμαι υποψήφιος σε συνδυασμό που δεν επιθυμούσα, πήγα στο Πρωτοδικείο Κιλκίς και ζήτησα να δω με ποιον τρόπο επικυρώθηκε η υποψηφιότητά μου. Διαπίστωσα ότι καταθέσανε υπεύθυνη δήλωση εκ μέρους μου εν αγνοία μου, την οποία ποτέ δεν υπέγραψα και επικύρωσα. Η θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, την οποία ποτέ δεν έθεσα, φέρεται να έχει γίνει από τον πρόεδρο της κοινότητας, Λάζαρο Τσαχουρίδη, τον οποίο δεν γνωρίζω. Για όλες τις παραπάνω έκνομες ενέργειες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση των νόμιμων συμφερόντων μου και την εξακρίβωση της αλήθειας. Ενημερώνω τους φίλους και συγγενείς μου, παρόλο που βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του Βαφειάδη, να μην με ψηφίσουν. Στηρίζω το συνδυασμό του νυν δημάρχου Δ. Κυριακίδη».

Σχετικά Άρθρα

Στην Αίγυπτο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Κρίσιμες συζητήσεις με τον πρόεδρο Αλ Σίσι

DiferSports

Ιωάννινα: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι νέος δήμαρχος

DiferSports

Μητσοτάκης – Μακρόν: Σήμερα το βράδυ η συνάντηση στο Μέγαρο των Ηλυσίων

DiferSports

Ανδρέας Πάτσης: Άρση ασυλίας του βουλευτή ζητεί ο εισαγγελέας – Για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες

DiferSports

«Τέλος εποχής Τσίπρα»: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοί του στον ΣΥΡΙΖΑ Ποιος θα είναι ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

DiferSports

Λευκάδα: Ο Άγγελος Συρίγος έσωσε Ιταλό τουρίστα που κόντεψε να πνιγεί

DiferSports

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα